Followers

Walaupun 20 sen

5 Okt 2014

Sembang-sembang dengan ayah,

"Naik harga sampai 20 sen. Dulu waktu zaman Mahathir, harga minyak takde naik banyak mcm ni.." -Ayah

Dulu masa student, tak terasa sangat bila harga minyak naik.

Tapi sekarang, baru tahu macamana perasaan bila berita announce harga minyak nak naik. Perit tu memang ada sebab hari2 drive pergi kerja.

And of course, bila minyak naik akan ada 'domino effect'. Semua barang lain pun akan naik harga.

MasyaAllah sabar je la. Ni ujian duniawi. Moga Allah murahkan rezeki kita semua.

Selamat hari raya Aidiladha.



No comments: